Kahden vaiheilla

11:04 ap.

Tulin bonganneeksi tällaisen pienen kyselyntyylisen Julian blogista jokin aika sitten, ja tällaisena pienoisena apinan ja harakan välimuodostelmana ajattelin vastata samoihin kysymyksiin itsekin - perustelujen kera, tietenkin. Jotenkin nämä tällaiset kyselyt ovat aina hauskoja - kiva päästä näkemään, mistä syystä joku toinen valitsee eri tavalla, mistä syystä taas ehkä samalla tavalla. Tämän pidemmittä puheitta kuitenkin itse kyselyn pariin!

Kahvi vai tee?
En osaa juoda kahvia, ollenkaan. Starbucksissakin tilaan aina Strawberry & Cream Frappuccinon, mutten koskaan mitään kahvipitoista. Teetä join aiemmin aika paljonkin, mutta nyt viimeaikoina en yksinkertaisesti vain ole jaksanut keitellä itselleni teekupposta. Pitäisi, varmaankin.

Kesä vai talvi?
Ehdottomasti kesä! Tykkään talven valkoisuudesta ja yleensäkin siitä, kuinka vuodenajat (Suomessa) vaihtelevat, mutta kyllä mä silti kesästä pidän enemmän. Lämpö!

Valkoinen vai musta?
Valkoinen. Pidän valkoisen puhtaudesta, ja jos minä päättäisin yksin kodin sisustuksesta, kaikki olisi valkoista. Toisaalta, vaatteissa suosin enemmän mustaa, valkoisiakin vaatteita taitaa löytyä edes muutama. Mutta näistä kahdesta jos (kun) pitää valita, ehdottomasti valkoinen.Hiukset auki vai kiinni?
Auki, koska se tuntuu niin paljon mukavammalta ja vapaammalta! Töissä mulla on ihan aina hiukset jollain tapaa kiinni - yleensä nutturalla, joten hiukset vapaana mulla on ehkä tästäkin syystä kivempi olo. Kotona saa ja pitää pystyä ottamaan rennosti. Mies jos saisi tähän kysymykseen vastata, tiedän, että vastaus olisi todella erilainen - tai vaihtoehtoisesti sanoisi, että parempi olisi kokonaan kalju vaimo. Kuinka niin meikäläisen hiuksia muka on joka paikassa, joka vaatteessa, ja kaikkialla?

Instagram vai Snapchat?
En käytä kumpaakaan, mutta Instagram on tutumpi - joten sanotaan siis Instagram.

Kanakeitto vai kalakeitto?
Tykkään kummastakin - etenkin, kun ne valmistaa hyvin. Toisaalta, alkoi just himottaa kana-riisi-hernemaissipaprika -keitto, joten taidan valita kanakeiton.

Elokuvat vai sarjat?
Sarjat, koska elokuvien aikana tylsistyn yleensä aina (ja nukahdan).

Riisi vai bataatti?
Pidän kummastakin, mutta bataattien kanssa leikkiessä menee aina joko ranne, veitsi tai kummatkin. Johtunee oikean tekniikan puutteesta... Valitsen siis riisin.

Juoksu vai uinti?
Vastaan uinti, koska uinti tuntuu niin ihanan kesäiseltä ja kesä on kiva.

Aikaisin herääminen vai myöhään valvominen?
Myöhään valvominen! Party time! Harmi vaan, että kuutena päivänä viikosta mulla soi joka tapauksessa herätyskello päällä, ja ainoastaan lauantaina pystyn nukkumaan niin pitkään, kuin kroppa vaatii. Ja yleensä tämä tarkoittaa myös aikaisia herätyksiä... Arkisin herään kuuden ja seitsemän välillä, sunnuntaina yhdeksään mennessä. Ja silti huomaan aina valvovani ihan liian pitkään!

Thaimaa vai Australia?
Mulla ei (valitettavasti) koskaan ole ollut mitään erityisen suurta paloa Aasian (turisti)maihin, mutta Australia taas on aina viehättänyt (ja tässä vaiheessa varmaan on hyvä lisätä tekosyiden listaan vielä sekin, että miehen sukulaisia asuu Australiassa). Joten Aussit!


2 kommenttia

  1. Kivaa, että niin moni muukin on vastannut tähän, niin oon saanut käydä lukemassa teidänkin vastauksia! :) Meilläkin aina on mun hiuksia joka paikassa, vaikka niitä pitäisikin kiinni kotona. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä oli hauska kirjoitella! :D Ja kuten sanoitkin, tosi kiva nähdä ja päästä vertailemaan muiden vastauksia :)

      Poista