Intiaanikevät

7:05 ip.

Tänä vuonna kevät on tullut aivan järjettömän kovalla vauhdilla. En edes muista, milloin meillä on ollut viimeksi Suomessa näin lämmintä kevättä - äitienpäivääkin vietettiin yli 20 asteen lukemissa, viikko puolestaan aloitettiin auton mittarin mukaan 28,5 asteen kevyissä lämpölukemissa. Käsittämätöntä!

En kuitenkaan uskalla olla liian luottavainen tämän sään suhteen, sillä eihän mikään hyvä voi turhan kauaa kestää. Eihän? Olen silti ottanut kaiken ilon irti siitä, että autoon itseäni ahtaessa on meinannut iskeä ihan rehellisesti sanoen hikeä, ulos mennessä saa siristellä silmiään auringolta ja kuumuus vaatii kumoamaan vettä alas kurkusta, ihan tosissaan. On tämä lämpö nimittäin sen verran herkullista ollut. Se tarkalleen ottaen sai minut niinkin sekaisin, että hain viikon alkajaisiksi maanantaina irtojäätelöä jäätelökioskilta. Ei muuten hassumpi tapa aloittaa työpäivä!

Keskellä viikkoa lämpötila oli vähän maltillisempi, mutta palasi onneksi lämpimäksi loppuviikkoa kohden. Oli aivan mielettömän ihanaa saada kuopsutella pihalla - tehdä uutta nurmikkoa, uudistaa piha-alueita ja tehdä muutoksia myös etukuistille. Näistä tosin kirjoittelen vähän myöhemmin ihan omaan postaukseensa, sillä onnistuin rastittamaan yhden kohdan lisää tavoitteiden ja toiveiden listalta.

Nyt taidan jatkaa tulevan kesän ihannoimista ja samalla valmistella postauksia seuraaville viikoille.

Hiljaista on pidellyt ihan jo senkin vuoksi, että töissä on pitänyt kiirettä. Olen ollut vaihdellen kotona iltakahdeksan pintaan, välillä joko hieman ennen tai jälkeen - ja ne kuuluisat kuuden työpäivän viikot vievät ehdottomasti oman veronsa. Ideoita ja kirjoitettavaa kuitenkin (valitettavasti?) riittää yhä ja edelleen, mitä nyt olen vähän hitaampi hiomaan tekstit julkaisukuntoon. Stay tuned!

6 kommenttia

 1. Oi että miten herkullisia Suomen kevätkuvia :) Mahtavaa, että tekin saatte nauttia lämmöstä. Ja hei, mikäs todellakin sen parempaa kuin jätskikiskan irtojäätelö, kelpais! Se on ehkä yks niistä must to do -asioista mitä pitää tehdä kun Suomen maaperälle astuu taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kieltämättä ollut nyt aika mukavaa - lämpöä on ollut vielä tuon jälkeenkin enemmän kuin tarpeeksi, ja se tuntuu aika hitsin kivalta. Ja hei! Meidän pitää ehdottomasti mennä teidän paikalliselle jäätelökioskille - se on mun vakiopysähdyspaikka aina sinnepäin mennessä! ;)

   Poista
  2. Ehdottomasti treffit sinne :) Ylä- vai alakiska? :D

   Poista
  3. Ala! Se on se entistäkin perinteisempi! :D

   Poista
  4. Alakiskalla nähdään, mut tiedätkö... Munkkikaffet olis kans aika kova juttu ;)

   Poista
  5. Meillä ois tää meidän paikalliserikoisuus, munkkipossot - mites olis, jos esimerkiks viimeistään matkalla takasin kentälle piipahtaisit tätä kautta ;)

   Poista