Se siitä hiljaiselosta

10:12 ip.

Onpahan ollut hiljaista! Olen tehnyt pienimuotoista töihin hukuttautumista viimeaikoina, joten bloggaaminen on jäänyt vähän vähemmälle. Hengissä täällä kuitenkin ollaan, ja luonnoksissakin odottelee täysin valmiina jo muutamia postauksia!

Toinen mielenkiintoisuus liittyy kommentoimiseen. Ensin ajattelin, että uudella, rakkaalla Macillani on jonkinlainen asennevamma blogin kommentointia kohtaan - en pysty siis kommentoimaan omalta koneeltani ollenkaan oman blogini kommentteihin, enkä sen enempää myöskään seuraamieni blogien kommenttibokseihin. Ja koska koko omenaperheellä näyttää olevan jotakin tätä vastaan, myöskään kummatkaan iPhonet (personal & työ) eivät suostu julkaisemaan / lähettämään kommentteja. Onko kenelläkään muulla ollut samaa ongelmaa?

Joka tapauksessa, hengissä siis ollaan! Ohessa muutamia kuvia viime viikoilta - hellettä on riittänyt jo kohta viikosta toiseen, mutta toisaalta niin on kyllä hyttysiäkin. Niitä mokomia on oikeasti kaikkialla. Me ollaan tukittu muutaman viimepäivän aikana aivan kaikki mahdollinen (ja mahdoton) aukko meidän talostamme - ja ainakaan toistaiseksi pieniä, mustia ääliöitä ei ole putkahdellut enempää sisälle...

Aina joskus on ihan kiva rentoutua työpäivän ohessa. Esimerkiksi pienellä suolaisella.

Pensasmustikoita työpäivän välissä. Käsittämättömän hyviä!

Work in progress. Both sides.


Töissä näkee kaikenlaista.

0 kommenttia