Hyvää Juhannusta!

8:44 ap.

Kyllä Suomen kesässä vaan on sitä jotain. Olen jo monena yönä herännyt kesken unieni ja jäänyt ikkunan äärelle hetkeksi ihmettelemään sitä, kuinka valoisaa ulkona on. Toisaalta, samaan aikaan taivaalla paistaa myös kuu ja parhaimmillaan pellollakin on vielä usvaa, mutta maisema on kaiken kaikkiaan kaunis. Päivät puolestaan ovat olleet ihanan aurinkoisia, pitkästä aikaa kesäisiä jo näin ajoissa. Yleensä niitä lämpimiä kesäpäiviä kun on saanut odotella ainakin heinäkuulle...

Mitä me nyt teemme - se on vielä arvoitus. Mies on melkein neljänkymmenen asteen kuumeessa, minullakin on jonkun verran flunssaa. Lapsi sen sijaan on onneksi terve, joten pääsee nauttimaan mökkijuhannuksesta sukulaisten kesken ihan täysin siemauksin. Katsotaan, seuraammeko me perästä mökille ajanviettoon, vai podemmeko molemmat juhannusta elokuvien äärellä kotona.

Rauhallista juhannusta!

18 kommenttia

 1. Suomen kesä on yksinkertasen kaunis ja tunnelmallinen, kun kaikkialla on niin vihreetä ja yöt tuppaa oleen valosia, mikä näkyy noista kuvistakin. :)

  Ihanaa ja rauhallista juhannusta teille! Yrittäkää parantua ja toi elokuvien täyteinen juhannuskaan ei kuulosta lainkaan pahalta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomen kesää on kieltämättä aika hankala päihittää. Varsinkin silloin, kun on lämmintä ja kesästä pääsee oikeasti myös nautiskelemaan! :)

   Kiitokset - ollaan kummatkin jo aavistuksen parempaan päin, mutta sohva, telkkari ja herkut on kaikesta huolimatta tällä hetkellä aivan paras ratkaisu! :-D

   Poista
 2. Oi tosi nättejä kuvia ja Suomen kesä on kyllä tosi kaunis ja auringonlaskut ihania :-) Hyvää juhannusta sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, paljon kiitoksia kauniista sanoistasi! :)

   Poista
 3. Dman, pikaisia paranemisia sinne!
  Itellä tuo valoisuus öisin tuottaa massiivisia nukkumisvaikeuksia ja unirytmit onkin sitten sitä luokkaa :D noh, pian on taas talvi ja pimeä.

  <3: Jasmin N
  Little Things With Jassy
  Bloglovin'
  Beauty Giveaway

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko myöntää, että mäkin pitäisin yöni ennemmin pimeinä :-D Meillä on makuuhuoneessa pimennysverhokin, mutta se ei sekään täysin blokkaa valoa... No, auttaa ainakin vähän.

   Ja kiitos! Parempaan suuntaan ollaan onneksi jo menossa :)

   Poista
 4. Toivottavasti paranette pian! Hyvää juhannusta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, ainakin mieskin on jo jalkeilla ja miustakin tuntuu, että pää kestää kasassa! :-D

   Poista
 5. Vitsi, kuinka ihania kuvia! Kyllä Suomen luonto on oikeastikin kaunis :)
  Ja tosi paljon paranemisia teille, ikävää että näin juhannuksena :/

  http://closerr-to-the-edge.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia sekä kehuista että paranemistoivotuksista! :) Mä pääsin itse rauhallisessa tahdissa viettämään juhannusta sukulaisten kanssa - särkylääkkeen voimin - eikä mies "onneksi" niin osaa vielä juhannusta kaivata. Ensi vuonna paremmalla tuurilla! :)

   Poista
 6. Ihania kuvia! Pakko jäädä seurailemaan, kun luin, että kahden kulttuurin sovittamista! Hyvää juhannusta! :)

  http://charlotta-sofia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja hei, kiva kuulla, että jäät seurailemaan! Jonkun verran löytyykin luonnoksista myös kulttuuriin (ja k-eroihin) liittyviä postauksia - pitääpä laittaa niitä eetteriin myös! :)

   Poista
 7. Oi ihanan kesäisiä kuvia ja todella hyvän laatuisia! :) Sinun blogisi herätti mielenkiintoni ja ajattelin lukea jatkossakin!


  http://jenskuli99.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onpa kiva kuulla, että jäät lueskelemaan blogia! :) Kovasti kiitoksia myös kehyista, toivottavasti onnistun jatkamaan samalla linjalla! :)

   Poista
 8. Suomen kesä on aivan ihana! Moni täällä sitä aliarvostaa, ja aina halutaan ulkomaille, mutta kyllä meillä on kesällä aivan erityisen kaunis luonto! Se pitäisi suomalaisten oivaltaa, ja olla ylpeitä kotimaastamme!
  https://tanssitytto.wordpress.com/2016/06/12/proud-finnish/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kovin totta! Kyllä mä sen ymmärrän, että ihan turistille Suomessa ei välttämättä niin kovin tekemistä ole, mutta kyllä me muuten vaan kauniissa ja hyvässä maassa saadaan asua! :)

   Poista
 9. Niin ihania kuvia! Onhan tää Suomen kesä upeaa aikaa, vaikka ei siltä aina tunnukkaan! Toivottavasti saadaan vielä loppukesäkin nauttia upeista kesäöistä :-)

  http://jasmminemaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta! Jotenkin hassua ajatella, kuinka nopeasti tämäkin kesä taitaa olla ohitse... Jos nyt vielä ainakin muutama lämmin päivä! :)

   Poista